– Bogdan, Sibiul se află în fața unei mari provocări, are șansa de a cuceri un trofeu după doar trei ani de la înființare. Cum simți acest moment?
– Este un moment incredibil atât pentru mine, cât și pentru întreaga echipă, dar și pentru oraș. Cred că am scris istorie, dar nu vrem să ne oprim aici, mai avem un meci, cu siguranță cel mai important, și trebuie să-l abordăm cu determinare pentru a avea șanse la câștigarea trofeului.

– Te așteptai să aveți un sezon atât de reușit, să ajungeți în Liga 1 și să jucați finala Cupei României?
– Sincer, e un an extraordinar. Dacă de la început am pornit cu obiectivul promovării în Liga 1, la această accedere în finala Cupei foarte puțină lume se gândea. Am luat fiecare meci în parte, abordându-l cu gândul doar la victorie și am reușit. Am eliminat patru echipe de Liga 1, acest lucru demonstrează că merităm să jucăm cu trofeul pe masă.

– Este Craiova favorita finalei, ținând cont de faptul că au în componență jucători de echipă națională, dar și avantajul faptului că sunt o echipă de Liga 1?
– Craiova e una dintre echipele tari din prima ligă, dar noi am arătat că putem fi surpriza competiției. E un singur joc, e un trofeu, orice e posibil. Vom juca la capacitate maximă pentru a obține victoria.

– Te-ai gândit cum ar fi dacă tu vei fi cel care va marca golul victoriei pentru Sibiu?
– Ar fi ceva extraordinar, dar nu pun acest lucru pe primul plan, mai presus de orice este interesul echipei, câștigarea Cupei. Dacă voi marca, normal că va fi ceva senzațional, iar reușita o voi dedica soției mele și bunicii mele, cea care este îngerul meu păzitor.