La ședințele de pregătire s-au regăsit și noile achiziții ale celor două echipe, Cicâldău și Pigliacelli pentru craioveni, Maleš, Lang, Ndip pentru clujeni.

Înaintea antrenamentelor, la arena din Bănie au avut loc și conferințele de presă ale celor două formații.

Pierzând doi oameni importanți de atac în această vară, pe Băluță și pe Gustavo, subiectul a fost unul intens dezbătut de antrenorul Devis Mangia și de Alexandru Mitriță împreună cu jurnaliștii.

„Sunt sigur că jucătorii care îi vor înlocui pe aceștia se vor descurca bine, am încredere în ei. Trebuie să jucăm la fel ca până acum. Ne-am pregătit bine în cantonament, sper să avem bateriile încărcate la ora jocului”, a spus Mitriță, care i-a asigurat pe fanii Craiovei: „Vreau să câștig mai multe trofee aici, nu m-am gândit la plecare”.

Tehnicianul Craiovei, italianul Devis Mangia, este de părere că CFR Cluj s-a întărit în pauza competițională și afirmă că nu s-a gândit să schimbe sistemul, dar că are nevoie de mai multe soluții pentru a continua același stil de joc. În final, a făcut un apel la susținătorii clubului: „Avem nevoie de suporteri alături de noi! Ca antrenor, prefer să joc în fața propriului public. Decizia de a juca Supercupa la Craiova a fost luată înainte ca noi să câștigăm Cupa României”.

De partea cealaltă, antrenorul lui CFR Cluj, Edward Iordănescu, spune că„trebuie să ne apărăm statutul de campioană a României”. Și a continuat: „Antrenez cel mai valoros lot din România. Vom avea în față o echipă competitivă, omogenă, care are o identitate clară, antrenată de un tehnician pe care îl apreciez. Jocul se anunță a fi echilibrat, miza este importantă, îmi doresc foarte mult acest trofeu, la fel și jucătorii mei”.

Căpitanul clujenilor, Mario Camora, se așteaptă la o atmosferă frumoasă pe stadion: „Te simți cu adevărat fotbalist când joci pe un stadion plin. Și chiar dacă jucăm la Craiova, suntem o echipă cu experiență, un grup valoros, și trebuie să demonstrăm pe teren acest lucru. Am încredere că la final noi vom ridica trofeul”.