La finalul primei seri, Politehnica Iași, CS U Craiova și FC Botoșani s-au calificat în sferturile de finală ale competiției.

Poli Iași nu a avut emoții foarte mari în partida cu Slobozia, câștigând cu 2-0 meciul disputat pe stadionul ”1 Mai” din Slobozia. Pentru echipa oaspete au înscris Pedro Mendez, din lovitură de la 11 metri, în minutul 10, și Cătălin Ștefănescu, minutul 66.

A doua partidă a zilei, cea dintre CS Afumați și CS U Craiova, a fost una foarte tensionată pentru olteni, care au primit gol încă din minutul 10, în urma reușitei lui Dorin Burlacu. Gustavo a înscris golul egalizator în minutul 66, iar partida a intrat în prelungiri. Și de această dată tot cei de la CS Afumați au preluat conducerea, în urma golului înscris de Marian Vlada în minutul 92. În cele din urmă, meciul a fost rezolvat de inspirația lui Alex Băluță, care a reușit o „dublă” în decursul a 5 minute.

Partida dintre FC Botoșani și FC Viitorul a oferit surpriza zilei. Campioana României a fost eliminată din Cupa României, la capătul unui meci spectaculos, în care a egalat de două ori echipa gazdă. FC Botoșani s-a calificat în optimi după ce a învins cu 3-2, în urma reușitelor lui Sebastian Chitoșca (min. 50), Mihai Roman (min. 74) și Florin Plamadă (min. 81). Oaspeții au revenit de două ori în meci, prin golurile înscrise de Cristian Gavra (min. 64) și Denis Drăguș (min. 78), însă rezultatul final a fost în favoarea Botoșaniului.

Marți, 28 noiembrie 2017
Unirea Slobozia – CSM Politehnica Iaşi 0-2
CS Afumați – CS U Craiova 2-3
FC Botoșani – FC Viitorul 3-2

Miercuri, 29 noiembrie 2017
CS Mioveni – Gaz Metan, ora 17:30 – Digi Sport, Telekom Sport
Universitatea Cluj – Dinamo, ora 20:30 – Pro X, Digi Sport, Telekom Sport

Joi, 30 noiembrie 2017
Hermannstadt – Juventus București, ora 14:00 – Digi Sport, Telekom Sport
Chindia Târgoviște – Astra, ora 18:30 – Digi Sport, Telekom Sport
ACS Poli Timișoara – FCSB, ora 21:30 – Pro TV, Digi Sport, Telekom Sport

* Rezultatele partidelor urmează a fi omologate