„Orice jucător visează să joace pe un asemenea stadion”, a spus Răzvan Dâlbea, căpitanul sibienilor, în sala de conferință a stadionului de 55.000 de locuri.

„Am adus la Sibiu patru echipe de Liga 1 și le-am eliminat pe toate. Parcursul nostru din Cupă reprezintă un test bun pentru viitorul sezon. Dar până atunci ne dorim să cucerim trofeul!”, a mai spus jucătorul lui Hermannstadt.

„Meciul acesta este ca un vis pentru mine. Când am început să antrenez, mi-am fixat câteva obiective realiste: unul dintre acestea a fost să joc în finala Cupei României. Le mulțumesc băieților că mi-au oferit această șansă”, a zis Alexandru Pelici, antrenorul lui Hermannstadt.

„Întâlnim o echipă bună, cu jucători valoroși și un antrenor pe măsură. De la mijloc în sus sunt foarte periculoși. Avem nevoie de un joc tactic perfect pentru a putea câștiga trofeul!”, a mai declarat Alexandru Pelici.

„Am urmărit meciurile lui Hermannstadt și cred că, dacă ar fi în Liga 1, s-ar clasa pe o poziție bună în clasament. Nu va fi un meci ușor și ar fi o greșeală să îl considerăm astfel. O finală este un meci aparte în care ambele echipe au șanse egale. Importante sunt atitudinea și calitățile jucătorilor, acestea pot decide o partidă”, a spus Devis Mangia, tehnicianul craiovenilor.

Antrenorul italian a dezvăluit la conferință și numele jucătorilor indisponibili pentru finala de duminică: „Gardoș, Bic, Popov sunt accidentați, Briceag este suspendat”.

Mangia a participat la întâlnirea cu jurnaliștii alături de căpitanul Hristo Zlatinski: „O finală, un meci cu trofeul pe masă, reprezintă în sine o motivație importantă pentru jucători. Voi avea un discurs în vestiar, dar va fi scurt. Vom fi pregătiți să intrăm pe teren și să aducem cupa la Craiova după 25 de ani”.

Între antrenamentele celor două finaliste, antrenorii și căpitanii s-au fotografiat pe gazonul Arenei Naționale împreună cu trofeul Cupei României.