Biletele sunt disponibile pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, la prețuri pornind de la 15 RON, la peluze.
Prețurile sunt următoarele: Peluze – 15 RON; Tribune – 30 RON; VIP albastru – 150 RON; VIP roșu – 200 RON. 
Pentru fanii care vor veni la stadion împreună cu copiii, Federația Română de Fotbal a amenajat un sector special amenajat, Family Zone, la Tribuna a II-a. Cei care achiziționează bilete în acea zonă beneficiază de o reducere astfel: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale Arenei Naționale.
Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului sau corectării unor date inscripționate pe bilete, acestea pot fi preschimbate la casieria Arenei Naționale, duminică, 27 mai, între orele 12:00 – 21:00.
Pe lângă opțiunea livrării (6 lei în București, 9 lei în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare. IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail.
Livrarea biletelor comandate online se va face după data de 18 mai.
În limita disponibilității lor, biletele vor fi disponibile și la casieriile Arenei Naționale, în perioada 19-26 mai, între orele 12:00 – 19:00, și în ziua meciului, între orele 12:00 – 21:00.