Descoperă reportajele echipei frf.ro în 48 de localități din 16 județe cu trofeul Cupei României: 4.500 kilometri străbătuți pentru mărturiile și poveștile a peste 100 de personaje despre cea mai spectaculoasă competiție a fotbalul românesc!

Prima finalistă a competiției Cupa vine la tine a fost stabilită! BIHOR a învins la voturi, 3570 – 2982, pe Arad. A început și a doua semifinală!

A DOUA SEMIFINALĂ: GALAȚI vs CARAȘ-SEVERIN!

    • Din 8 mai și până pe 14 mai la miezul nopții, fotbalul din cele două județe se află în competiție!
    • Intră pe facebook Cupa României și votează cu ❤️ pentru GALAȚI sau pentru CARAȘ-SEVERIN!
    • Județul care va cumula cele mai multe voturi la toate postările din cele 7 zile va merge în finală!

De sâmbătă, 8 mai – Duelul reportajelor GL vs CS

Trofeul ajunge, în limitările pandemiei, la personalități emblematice rămase în comunitatea unde au făcut performanță, jucători, antrenori, conducători sau jurnaliști uneori. Firește, ne-ar trebui reportaje de 3 zile să acoperim palmaresul unor județe ?

Urmărește povestea fabuloasă a echipei CSU Galați, care a jucat finala Cupei în 1976 ? Metalul Reșița, prima echipă de eșalon secund, care a câștigat Cupa României și parcursul fantastic în această competiție realizat de Metalul Oţelu Roşu:

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️ pentru GALAȚI sau ? pentru CARAȘ-SEVERIN!

Reportajele complete dedicate fotbalului din BIHOR și ARAD în Cupa României sunt disponibile AICI și AICI.

De duminică, 9 mai – Duelul direct GL vs CS

Căutăm în istoria Cupei României și descoperim cel mai recent joc între două reprezentante ale județelor care luptă pentru locul în finala Cupa vine la tine.

De luni, 10 mai – Duelul tricolorilor GL vs CS

Internaționali de tineret și seniori din prezent sau din istoria recentă sprijină în Cupa României fotbalul din județul de unde provin și unde au făcut primii pași în carieră! Mesaje video inedite de la fotbaliștii care aduc glorie județului tău!

De marți, 11 mai – Duelul jucătorilor de legendă GL vs CS

Am ales doi dintre jucătorii reprezentativi care, din păcate, nu se mai află printre noi, dar care vor rămâne pentru totdeauna în memoria suporterilor din fiecare județ.

De miercuri, 12 mai – Duelul antrenorilor GL vs CS

Punem față în față două personalități importante ale fotbalului care au marcat, din postura de antrenori, istoria fenomenului în județ.

De joi, 13 mai – Duelul susținătorilor GL vs CS

Fiecare județ are un susținător de marcă din rândul personalităților din fotbal provenite din zone vecine ale țării.

De vineri, 14 mai – Duelul gloriilor GL vs CS

Aducem față în față doi jucători reprezentativi pentru cluburile din județe, indiferent de zona geografică din care aceștia provin. Parcursul lor e legat de istoria fotbalului local și ei constituie depozitarii în viață ai poveștilor de aur despre fotbalul tău!

 

Ce super premii câștigi dacă votezi? Cum ajunge trofeul în județul tău pentru un an? Toate detaliile sunt AICI!