Joi, 19 mai, de la ora 20:30, pe stadionul Giulești se va juca finala Cupei României, ediția 2021-2022.

În ultimul act se întâlnesc finalista din 2020, Sepsi, și câștigătoarea din 2017, FC Voluntari.

Biletele pentru finala Cupei României sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețul unul bilet este de 50 RON (tribună).

Acces gratuit pentru copiii sub 14 ani

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

Finala Cupei Elitelor U19: Csikszereda – Sepsi

Joi, 19 mai, cu începere de la ora 15:30, în deschiderea marii finale a Cupei României, își va stabili câștigătoarea, tot pe stadionul Giulești, competiția dedicată juniorilor sub 19 ani. În finala Cupei Elitelor U19 se întâlnesc AFK Csikszereda și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Accesul la meciul juniorilor este gratuit, însă fiecare participant la eveniment trebuie să aibă asupra sa, în format fizic sau electronic, un bilet cu valoare zero. Acestea pot fi rezervate numai de pe site-ul bilete.frf.ro.

Așadar, intrarea la meci se face doar în baza unui tichet (cu valoare zero) valabil, indiferent de vârsta participanților. Biletele pentru finala Cupei Elitelor U19 nu sunt valabile și pentru finala Cupei României, care va începe în aceeași zi, de la ora 20:30.