Fotbalul bihorean și cel gălățean se duelează timp de 7 zile prin materiale inedite, urmând ca trofeul impresionant să ajungă pentru un an în unul din cele două județe, iar fanii care votează pe facebook Cupa României să fie premiați!

A început marea finală în competiția Cupa Vine La Tine – 2021! După ce BIHOR a depășit Arad (3.570 vs 2.962) prin voturile fanilor pe facebook Cupa României, același mecanism a stabilit și a doua finalistă, GALAȚI, învingătoare cu Caraș-Severin: 6.502 vs 1.442.

Din 15 mai și până pe 21 mai la miezul nopții, fotbalul din cele două județe se află în competiție!

    • Intră pe facebook Cupa României și votează cu ❤️ pentru BIHOR sau pentru GALAȚI!
    • Județul care va cumula cele mai multe voturi la toate postările din cele 7 zile va primi trofeul, replică în mărime naturală a Cupei României, pentru un an de zile! Totul într-un eveniment spectaculos, pe care fanii îl vor descoperi pe canalele noastre!

De sâmbătă, 15 mai – Duelul reportajelor BH vs GL

Într-un rezumat special, se duelează reportajele dedicate aventurilor fotbalului bihorean și gălățean în Cupa României! Personaje de poveste, meciuri de neuitat, emoții și spectacol!

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️ pentru BIHOR sau ? pentru GALAȚI!

De duminică, 16 mai – Duelul arbitrilor BH vs GL

Florin Marcu și Adrian Cojocaru sunt arbitrii la centru în lotul de Liga 1 care reprezintă, prin originea lor, județele Bihor și Galați. Iată mesajele lor de susținere pentru fotbalul de acasă, intră și votează pe facebook Cupa României favoritul tău!

De luni, 17 mai – Duelul vedetelor BH vs GL

Personalități și vedete din sport și din alte domenii, provenind din Bihor și Galați, au susținut de la începutul competiției cele două județe în aventura lor! Iată cum arată echipa de susținere în formulă completă, intră și votează favoriții tăi pe facebook Cupa României!

De marți, 18 mai – Duelul declarațiilor BH vs GL

Două declarații de afecțiune pentru fotbalul din cele două județe, venite din partea unor jucători de reper, din două perioade istorice diferite. Votează Bihor sau Galați pe facebook Cupa României!

De miercuri, 19 mai – Duelul direct în Cupă BH vs GL

Când s-au întâlnit ultima oară în Cupa României, începând cu faza 16-imilor, reprezentantele celor două județe? Și care a fost deznodământul? Iată ce s-a întâmplat pe teren, dar pe facebook Cupa României tu decizi câștigătoarea!

De joi, 20 mai – Duelul tricolorilor BH vs GL

Internaționali români de ieri și de azi, născuți în cele două județe sau formați în fotbalul de tradiție al acestora. Rând pe rând au acceptat provocarea de a promova fotbalul de acasă la nivel național în competiția noastră! Cum arată trio tricolor pentru Bihor și Galați? Alege pe facebook Cupa României mesajele care te-au impresionat!

De vineri, 21 mai – Duelul gloriilor BH vs GL

Două glorii ale fotbalului nostru, oferite de fiecare din cele două județe, un duel imaginar între nume reprezentative ce onorează tradiția și prezentul! Tu pe cine votezi pe facebook Cupa României?

Ce super premii câștigi dacă votezi? Cum ajunge trofeul în județul tău pentru un an? Toate detaliile sunt AICI!