Descoperă reportajele echipei frf.ro în 48 de localități din 16 județe cu trofeul Cupei României: 4.500 kilometri străbătuți pentru mărturiile și poveștile a peste 100 de personaje despre cea mai spectaculoasă competiție a fotbalul românesc!

Avem prima semifinală! ARAD se alătură BIHORULUI în această fază a competiției după o victorie clară, 3380 – 1258 în cele 7 zile de votare pe facebook Cupa României, în fața Timișului.

AL TREILEA ”SFERT”: HUNEDOARA vs GALAȚI!

  • Din 17 aprilie și până pe 23 aprilie la miezul nopții, fotbalul din cele două județe se află în competiție!
  • Intră pe facebook Cupa României și votează cu ❤️ pentru HUNEDOARA sau ? pentru GALAȚI!
  • Județul care va cumula cele mai multe voturi la toate postările din cele 7 zile va continua în competiție!

De sâmbătă, 17 aprilie – Duelul reportajelor HD vs GL

Trofeul ajunge, în limitările pandemiei, la personalități emblematice rămase în comunitatea unde au făcut performanță, jucători, antrenori, conducători sau jurnaliști uneori. Firește, ne-ar trebui reportaje de 3 zile să acoperim palmaresul unor județe 🙂

Dacă în optimi HUNEDOARA s-a prezentat cu Adrian Dodu, Toni Sedecaru și Damian Militaru, iar GALAȚI cu Dănuț Oprea și Cristian Munteanu, în duelul din sferturi îi descoperim, față în față, pe Romulus Gabor și Dan Stroia despre epoca de glorie a Corvinului vs Vali Ștefan și Viorel Tănase, eroi ai Oțelului în istoria recentă.

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️ pentru HUNEDOARA sau ? pentru GALAȚI!

Reportajele complete dedicate fotbalului din HUNEOARA și GALAȚI în Cupa României sunt disponibile AICI și AICI.

De duminică, 18 aprilie – Duelul vedetelor HD vs GL

Personalități din afara fotbalului trimit mesaje video de susținere pentru fotbalul din județul lor de origine sau cu care se identifică, în Cupa României! Artiști, prezentatori, campioni olimpici, mondiali și europeni în alte sporturi, surprize emoționante!

Florin Busuioc a susținut HUNEDOARA în optimi, iar astăzi i se alătură Celia! Pentru GALAȚI, în optimi susținerea a venit de la Florin Ristei, astăzi se alătură echipei și Viorica Susanu! Votează cu ❤️ sau pe facebook Cupa României.

De luni, 19 aprilie – Duelul antrenorilor HD vs GL

Punem față în față două personalități importante ale fotbalului care au marcat, din postura de antrenori, istoria fenomenului în județ.

Pentru acest sfert de finală îi avem pe Mircea Lucescu pentru HUNEDOARA, votează cu ❤️, și Petre Grigoraș pentru GALAȚI, votează cu pe facebook Cupa României.

De marți, 20 aprilie – Duelul tricolorilor HD vs GL

Internaționali de tineret și seniori din prezent sau din istoria recentă sprijină în Cupa României fotbalul din județul de unde provin și unde au făcut primii pași în carieră! Mesaje video inedite de la fotbaliștii care aduc glorie județului tău!

În sferturi, Răzvan Oaidă a trimis mesajul său pentru HUNEDOARA, iar Sorin Ghionea pentru GALAȚI. Acum, poți vota cu ❤️ pentru Răzvan Oaidă și cu pentru Sorin Ghionea pe facebook Cupa României.

De miercuri, 21 aprilie – Duelul galeriilor HD vs GL

Am ales două din cele mai înfocate galerii ale fotbalului din fiecare județ și punem față în față pasiunea lor! Trebuie să alegi în care te regăsești și să susții unde există mai multă dragoste din partea tribunelor pentru Cupa României!

De joi, 22 aprilie – Duelul surprizelor HD vs GL

Am identificat câte o mare surpriză produsă de câte o echipă din fiecare județ în Cupa României și apoi i-am contactat pe învinșii de renume ai acesteia. Impresionați de adversar și în spiritul fair-play-ului care caracterizează competiția, aceștia au devenit fanii fotbalului din aceste județe în proiectul nostru!

Pavel Badea a fost învins în ediția 2003/04 a Cupei de o echipă din județul Hunedoara, Jiul Petroșani, pe atunci în Liga 2: „Meciurile de Cupa României sunt mereu imprevizibile, chiar dacă joacă două echipe din ligi diferite. Îmi aduc aminte de meciul respectiv pentru că eu aveam puțin timp de când mă întorsesem din Japonia. Știam că au o echipă bună, dar ne-au luat și prin surprindere. Au făcut un joc fantastic și au reușit să ne elimine. Pentru ei a fost o performanță notabilă și i-am felicitat”.

Costin Curelea, eliminat din ”16”-imile Cupei, ediția 2011/12 de o formație de eșalon secund, își amintește: „Fotbalul te surprinde atunci când te aștepți mai puțin! Adversarul pe care l-am întâlnit în 2012 în Cupa României, Dunărea Galați, echipă din Liga 2, a trăit un moment frumos. Mie și colegilor mei de la Sportul acel joc ne-a lăsat o amintire mai puțin fericită. Ambiția și inspirația te pot propulsa într-o astfel de competiție în care nu există echipe mici. Iar performanța unei echipe precum Dunărea Galați în acel sezon reprezintă o dovadă a acestui lucru”.

Votează pe facebook Cupa României cu ❤️ pentru fotbalul din HUNEDOARA sau cu pentru cel din GALAȚI!

De vineri, 23 aprilie – Duelul gloriilor HD vs GL

Aducem față în față doi jucători reprezentativi pentru cluburile din județe, indiferent de zona geografică din care aceștia provin. Parcursul lor e legat de istoria fotbalului local și ei constituie depozitarii în viață ai poveștilor de aur despre fotbalul tău!

Ce super premii câștigi dacă votezi? Cum ajunge trofeul în județul tău pentru un an? Toate detaliile sunt AICI!