În perioada 10-22 iulie, până la finala Cupei României, vei descoperi zilnic pe frf.ro reportaje video spectaculoase pentru că trofeul Cupei ajunge acasă la foști mari jucători, antrenori, jurnaliști și suporteri!

După ce ieri a poposit în Reșița lui Dorinel Munteanu, trofeul Cupei României ajunge astăzi la SIBIU! El deschide, prin puterea pasiunii atâtor suporteri, turnată în forma lui impunătoare, povestea captivantă a unui antrenor care a marcat vreme de peste două decenii fotbalului românesc.

La 73 de ani, VIOREL HIZO este colecționarul unor povești inegalabile despre Cupa României, pe care le dezvăluie cu generozitate și eleganță. Și se bucură că poate ridica trofeul la care a râvnit atâția ani, fără să reușească să câștige Cupa României, deși a avut 20 de mandate de antrenor la 11 echipe românești diferite!

Descoperă într-un material video de excepție, realizat împreună cu Miodrag Belodedici la Sibiu, confesiunea lui Viorel Hizo despre:

  • Cum a calificat Rapidul în finala Cupei României dar a aflat de la presă că este demis cu 12 zile înaintea meciului cu trofeul pe masă!
  • Două semifinale ale Cupei în care s-a oprit cu Inter Sibiu, eliminat de golul lui… Burleanu!, și Dinamo, învins de Rapidul inimii lui!
  • Cei doi oameni speciali pentru care își dorește ca SEPSI OSK să câștige Cupa României în acest an!

→ (VIDEO) DESCOPERĂ AICI EPISODUL I AL CAMPANIEI, ÎN CARE TROFEUL CUPEI ROMÂNIEI A AJUNS LA DORINEL MUNTEANU, ÎN REȘIȚA!

UN PRIM 11 PENTRU CUPA ROMÂNIEI

Echipa FRF, împreună cu personalități fotbalistice și sponsorii competiției, alcătuiește un prim 11 din suporteri înfocați, mari jucători care au visat la trofeu fără să îl poată cuceri, antrenori legați de povestea minunată a Cupei. Pentru că toți, împreună, scriem în fiecare an această poveste!

Aceasta este campania CUPA VINE LA TINE!

Începând cu 10 iulie 2020, trofeul Cupei României va ajunge în fiecare zi la unul din cei care formează primul 11, însoțit de un ambasador FRF.

Vei descoperi zilnic până la finala din acest an, programată pe 22 iulie, reportajele video ale eroilor pe canalele noastre de comunicare.