Până la finala Cupei României din 22 iulie, trofeul ajunge prin țară la foști mari jucători, antrenori, jurnaliști și suporteri! Descoperă zilnic pe frf.ro reportajele video speciale din cadrul campaniei #CupaVineLaTine!

După ce a vizitat foști mari jucători și antrenori, dar și jurnaliști, trofeul Cupei României ajunge astăzi la suporteri! Primul din cei doi câștigători ai concursului #CupaVineLaTine, Sorin Bungărdean din Târgu Mureș, ne-a impresionat cu povestea lui!

După ani de muncă în Spania, românul de 45 de ani a început să lucreze pe ambulanță pentru a îmbina dorința lui de a-și ajuta semenii cu posibilitatea de a asista la cât mai multe partide de fotbal prin echipa de asistență medicală din care face parte.

Sorin ne-a povestit cum trăia meciurile de Cupa României la care era trimis, alergând după fiecare minge în afara terenului, privind cu jind la piedestalul de pe marginea terenului unde își imagina că se află trofeul… Și nu a apucat să vadă nicio finală de Cupa României pe stadion!

Împreună cu soția lui, anestezist în echipa COVID de la Târgu Mureș, Sorin trăiește pentru fotbalul românesc și a primit cu mari emoții, acasă, trofeul adus de Jean Vlădoiu!

Vezi clipul plin de emoție realizat la Târgu-Mureș:

Urmărește și primele 4 episoade ale campaniei #CupaVineLaTine:

→ (VIDEO) Superreportaj cu Dorinel Munteanu la Reșița, realizat de reporterul Belodedici

→ (VIDEO) Confesiunea emoționantă a lui Viorel Hizo la Sibiu

→ (VIDEO) Amintiri fascinante cu Dumitru Graur, comentatorul controversatei finale din 1988, și Mihai Stoichiță

→ (VIDEO) Dublu interviu VIDEO de colecție cu Goian și Sănmărtean, la Suceava

UN PRIM 11 PENTRU CUPA ROMÂNIEI

Echipa FRF, împreună cu personalități fotbalistice și sponsorii competiției, alcătuiește un prim 11 din suporteri înfocați, mari jucători care au visat la trofeu fără să îl poată cuceri, antrenori legați de povestea minunată a Cupei. Pentru că toți, împreună, scriem în fiecare an această poveste!

Aceasta este campania CUPA VINE LA TINE!

Începând cu 10 iulie 2020, trofeul Cupei României va ajunge în fiecare zi la unul din cei care formează primul 11, însoțit de un ambasador FRF.

Vei descoperi zilnic până la finala din acest an, programată pe 22 iulie, reportajele video ale eroilor pe canalele noastre de comunicare.