Foto: Facebook Corvinul Hunedoara

Situația celor mai buni marcatori din actuala ediție a Cupei României Betano după cele 4 tururi principale disputate plus toate partidele din faza grupelor.

Cupa României Betano 2023/2024 se pregătește deja de faza sferturilor de finală, așadar mai avem 8 formații în cursa pentru râvnitul trofeu, acestea urmând să se întâlnească la început de aprilie în cadrul duelurilor decisive care se vor decide într-o singură manșă

  • Corvinul Hunedoara – CFR Cluj
  • FCU 1948 Craiova – FC Voluntari
  • Universitatea Craiova – Oțelul Galați
  • “U” Cluj – AFC Hermannstadt

Cine va deveni golgheterul Cupei României în acest an?

Corvinul, nou-promovata în L2, teoretic cele mai mari șanse la titlul de golgheter!

Până acum, după disputarea a 4 tururi principale și a tuturor meciurilor programate în faza grupelor Cupei României, lupta este extrem de intensă la acest capitol!

Pe primul loc se află Marius Lupu (Corvinul Hunedoara), cu 5 goluri, atacantul de 24 de ani care are avantajul că formația lui e încă în competiție, deci își poate mări bilanțul ofensiv! Când a punctat Lupu în Cupa României:

  • 1 gol în 4-1 la Jiul Petroșani (turul 3)
  • 1 gol în 4-2 cu Csikszereda Miercurea Ciuc (play-off)
  • hattrick în 6-0 la Progresul Pecica, în grupe

În spatele lui Lupu sunt Ianis Stoica și Ruben Fonseca

Alți trei jucători împart locul 2 în topul marcatorilor, fiecare cu câte 4 reușite. Dar cum formația lui Tudor Sauca, Metalurgistul Cugir, este ieșită din competiție, singurii cu șanse la titlul de golgheter rămân Ianis Stoica, tânărul atacant FCSB care evoluează sub formă de împrumut pentru Universitatea Cluj, și vârful lusitan Ruben Fonseca, de la AFC Hermannstadt.

Nu mai puțin de 17 jucători regăsim pe ultima treaptă a podiumului marcatorilor, fiecare cu câte 3 goluri înscrise până acum în Cupa României! Dar singurul care e în sferturile de finală cu echipa lui și, astfel, în cursa pentru golgheter, este mijlocașul Antonio Bradu (Corvinul Hunedoara), fotbalist ce aparține de Rapid.