eCupa României, competiție organizată de FRF în FIFA 20, și-a stabilit marți și a doua finalistă. După ce Universitatea Craiova a trecut de CFR Cluj, Gaz Metan s-a impus în fața lui Hermannstadt. Finala Stephan Drăghici vs Mihai Roman va fi miercuri, 6 mai, de la ora 18:00, live la Digi, Telekom, Look și pe Facebook Cupa României și YouTube FRF TV.

UPDATE | Gaz Metan – Hermannstadt
Meciul 1: Stephan Drăghici v Raul Opruț 2-0
Meciul 2: Stephan Drăghici v Andrei Cordea 3-4
Meciul 3: Stephan Drăghici v Andrei Cordea 1-0 (”gol de aur”)
Gaz Metan se califică în finală!

Până acum, Stephan Drăghici (Gaz Metan) are victorii pe linie în eCupa României. I-a învins în ”optimi” pe Mihai Căpățînă (3-0) și Valentin Cojocaru (3-1) de la FC Voluntari, iar în ”sferturi” a obținut un dublu succes în fața lui Alexi Pitu (5-1, 5-2) de la Viitorul Constanța.

Cei doi fotbaliști de la Hermannstadt, Andrei Cordea și Raul Opruț, au avut o misiune mai ușoară în ”optimi”, când au trecut de Chindia Târgoviște cu o dublă victorie, 2-1 și 6-2, și au avut nevoie de un ”gol de aur” în decisivul din ”sferturi” cu Robert Ion de la Academica Clinceni, după două remize consecutive (ambele încheiate 1-1).

În finală s-a calificat deja Mihai Roman (Universitatea Craiova), cel care l-a învins în semifinale pe Mike Cestor (CFR Cluj), scor 3-0 și 4-3.

Duelurile se dispută în sistem cel mai bun din două meciuri (cu regula ”golului de aur” în meciul trei, în caz de egalitate), pe platforma PS4, iar toate echipele au aceeași valoare a jucătorilor în joc, rating mediu de 85.

CUMPĂRĂ ABONAMENT ȘI LUPTĂ CU CORONAVIRUSUL!

Fiecare suporter contribuie prin eCupa României la susținerea luptei împotriva coronavirusului!

  • Abonamentele în tribuna virtuală pot fi achiziționate pe bilete.frf.ro și bilete.ro.
  • Prețul unui abonament este 10 lei și poți cumpăra oricâte abonamente!

Întreaga sumă încasată va fi redirecționată către UNICEF, care va achiziționa echipamente de protecție (măști, mănuși, ochelari), termometre cu infraroșu și alte echipamente speciale necesare în pandemie asistenților medicali comunitari, asistenților și lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili și familiilor acestora servicii de sănătate și protecție socială.

Acum, mai mult ca oricând, cei mai vulnerabili dintre copii au nevoie de ajutor. Acum, mai mult ca oricând, copiii vulnerabili și familiile lor trebuie să aibă acces crescut la servicii medicale și de asistență socială, ca să rămână sănătoși. Un profesionist echipat și protejat este sprijin real pentru mulți copii, părinți și bunici. Profesioniștii din prima linie vin în sprijinul celor mai vulnerabili copii și a familiilor lor.

CITEȘTE ȘI:

Mihai Roman, primul finalist: „Ronaldo, brazilianul, este favoritul meu”