Mihai Roman l-a învins pe Mike Cestor și a calificat-o pe Universitatea Craiova în finala eCupei României, competiție organizată de FRF în FIFA 20.

UPDATE | Universitatea Craiova – CFR Cluj
Meciul 1: Mihai Roman v Mike Cestor 3-0
Meciul 2: Mihai Roman v Mike Cestor 4-3
Universitatea Craiova se califică în finală!

Se întâlnesc Mike Cestor, învingător prin marcarea unui gol de aur în decisivul din ”sferturi” cu Darius Olaru (FCSB), cel care reușise să îl învingă în partida anterioară, și Mihai Roman, care, de asemenea, a avut nevoie de gol de aur în meciul 3 cu Răzvan Onea (Politehnica Iași).

„Este un nivel foarte ridicat în eCupa României, avem în competiție jucători care trec de pragul Elite 3 în FIFA Ultimate Team Weekend League”, e de părere Dan Buzărnescu, jucător profesionist de FIFA, component al echipei naționale de e-fotbal a României.

Marți, 5 mai, de la ora 18:00, este programată a doua semifinală: Gaz Metan Mediaș – Hermannstadt (Stephan Drăghici v Andrei Cordea și Raul Opruț), transmisă în direct la Digi, Telekom, Look și pe Facebook Cupa României și YouTube FRF TV. Finala are loc miercuri, 6 mai, de la ora 18:00.

Duelurile se dispută în sistem cel mai bun din două meciuri (cu regula ”golului de aur” în meciul trei, în caz de egalitate), pe platforma PS4, iar toate echipele au aceeași valoare a jucătorilor în joc, rating mediu de 85.

Toate golurile marcate în sferturile de finală

CUMPĂRĂ ABONAMENT ȘI LUPTĂ CU CORONAVIRUSUL!

Fiecare suporter contribuie prin eCupa României la susținerea luptei împotriva coronavirusului!

  • Abonamentele în tribuna virtuală pot fi achiziționate pe bilete.frf.ro și bilete.ro.
  • Prețul unui abonament este 10 lei și poți cumpăra oricâte abonamente!

Întreaga sumă încasată va fi redirecționată către UNICEF, care va achiziționa echipamente de protecție (măști, mănuși, ochelari), termometre cu infraroșu și alte echipamente speciale necesare în pandemie asistenților medicali comunitari, asistenților și lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili și familiilor acestora servicii de sănătate și protecție socială.

Acum, mai mult ca oricând, cei mai vulnerabili dintre copii au nevoie de ajutor. Acum, mai mult ca oricând, copiii vulnerabili și familiile lor trebuie să aibă acces crescut la servicii medicale și de asistență socială, ca să rămână sănătoși. Un profesionist echipat și protejat este sprijin real pentru mulți copii, părinți și bunici. Profesioniștii din prima linie vin în sprijinul celor mai vulnerabili copii și a familiilor lor.