Reportajele echipei frf.ro în 48 de localități din 16 județe în care ajunge trofeul Cupei României, parcurgând 4.500 kilometri pentru a descoperi poveștile a 118 personaje și martori din cea mai spectaculoasă competiție a fotbalul românesc!

Optimea de finală nr. 7 a ajuns la final! În urma voturilor fanilor, județul care merge mai departe este BRAȘOV, scorul final prin totalizarea reacțiilor la cele 4 postări fiind BRAȘOV – 371 și CONSTANȚA – 193!

Iată cum s-a votat până pe 10 martie la ora 23:59, cu ❤️ LOVE pentru BRAȘOV și ? WOW pentru CONSTANȚA, la fiecare postare pe facebook Cupa României:

  • Duelul reportajelor: BV vs CT: 230-105
  • Duelul vedetelor: BV vs CT: 41-26
  • Duelul tricolorilor: BV vs CT: 51-32
  • Duelul gloriilor: BV vs CT: 49-30

START ÎN ULTIMA OPTIME: CARAȘ-SEVERIN vs BUCUREȘTI!

CARAȘ-SEVERIN și BUCUREȘTI se întâlnesc în a treia optime de finală și doar tu poți ajuta fotbalul din comunitatea ta să meargă mai departe!

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️ LOVE pentru CARAȘ-SEVERIN  sau ? WOW pentru BUCUREȘTI la aceste postări:

De luni, 15 martie – Duelul reportajelor CS vs B

Trofeul ajunge, în limitările pandemiei, la personalități emblematice rămase în comunitatea unde au făcut performanță, jucători, antrenori, conducători sau jurnaliști uneori. Firește, ne-ar trebui reportaje de 3 zile să acoperim palmaresul unor județe 🙂

Descoperă reportajul complet dedicat fotbalului din CARAȘ-SEVERIN în Cupa României:

  • Poveștile lui Dan Potocianu și Lucian Dobre, doi dintre jucătorii importanți ai Reșiței din istoria recentă, despre Cupă și fotbalul din Caraș-Severin
  • Trofeul ajunge la Bocșa și Anina, primit de eroii fotbalului de aici, cu amintiri savuroase și decor de basm!
  • La Oțelu Roșu, Cupa României e găzduită de un fost jucător de primă ligă, Ioan Constantin Marcu, azi antrenor cu ambiție pentru fotbalul din comunitate!

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️ LOVE pentru CARAȘ-SEVERIN prima parte a reportajului!

Fotbalul din BUCUREȘTI în Cupa României contraatacă printr-un reportaj special:

  • Confesiuni spectaculoase din partea unor jucători de referință care au îmbrăcat tricoul mai multor echipe bucureștene, în generații diferite: Dumitru Moraru și Adrian Matei!
  • Două colecții de povești unice din partea a doi atacanți de top, unul rapidist și altul dinamovist: Marius și Daniel Niculae!
  • Un simbol al Cupei României și al finalelor roș-albastre, Florea Voinea, alături de un giuleștean al generațiilor mai apropiate de noi, Nicolae Grigore!

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ? WOW pentru BUCUREȘTI prima parte a reportajului!

De marți, 16 martie – Duelul vedetelor CS vs B

Personalități din afara fotbalului trimit mesaje video de susținere pentru fotbalul din județul lor de origine sau cu care se identifică, în Cupa României! Artiști, prezentatori, campioni olimpici, mondiali și europeni în alte sporturi, surprize emoționante!

De miercuri, 17 martie – Duelul tricolorilor CS vs B

Internaționali de tineret și seniori din prezent sau din istoria recentă sprijină în Cupa României fotbalul din județul de unde provin și unde au făcut primii pași în carieră! Mesaje video inedite de la fotbaliștii care aduc glorie județului tău!

De joi, 18 martie – Duelul gloriilor CS vs B

Aducem față în față doi jucători reprezentativi pentru cluburile din județe, indiferent de zona geografică din care aceștia provin. Parcursul lor e legat de istoria fotbalului local și ei constituie depozitarii în viață ai poveștilor de aur despre fotbalul tău!

Comunitatea care va cumula cele mai multe voturi la toate postările până joi, 18 martie, miezul nopții, va fi anunțată vineri, 19 martie, și va continua în competiție!

Ce super premii câștigi dacă votezi? Cum ajunge trofeul în județul tău pentru un an? Cum s-au calificat cele 16 județe?

Toate detaliile sunt AICI!