Reportajele echipei frf.ro în 48 de localități din 16 județe în care ajunge trofeul Cupei României, parcurgând 4.500 kilometri pentru a descoperi poveștile a 118 personaje și martori din cea mai spectaculoasă competiție a fotbalul românesc!

A treia optime a ajuns la final! În urma voturilor fanilor, județul care merge mai departe este ARAD, scorul final prin totalizarea reacțiilor la cele 4 postări fiind ARAD – 1.630 și MARAMUREȘ – 1.215!

Iată cum s-a votat până pe 26 februarie la ora 23:59, cu ❤️ LOVE pentru ARAD și ? WOW pentru MARAMUREȘ, la fiecare postare pe facebook Cupa României:

 • Duelul reportajelor: AR vs MM: 617-692
 • Duelul vedetelor: AR vs MM: 307-170
 • Duelul tricolorilor: AR vs MM: 311-248
 • Duelul gloriilor: AR vs MM: 395-105

START ÎN AL PATRULEA DUEL: TIMIȘ VS BACĂU!

TIMIȘ și BACĂU se întâlnesc în a treia optime de finală și doar tu poți ajuta fotbalul din județul tău să meargă mai departe!

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️ LOVE pentru TIMIȘ sau ? WOW pentru BACĂU la aceste postări:

De sâmbătă, 27 februarieDuelul reportajelor TM vs BC

Trofeul ajunge, în limitările pandemiei, la personalități emblematice rămase în comunitatea unde au făcut performanță, jucători, antrenori, conducători sau jurnaliști uneori. Firește, ne-ar trebui reportaje de 3 zile să acoperim palmaresul unor județe 🙂

Descoperă în reportajul complet dedicat fotbalului din TIMIȘ în Cupa României:

 • Dan Alexa și Paul Codrea, produse ale lui Poli, despre clubul la care activează acum ca tehnicieni și amintirile lor din Cupa României!
 • Povestea unui nume de referință în fotbalul Timișoarei: Ionel Bungău și aventurile lui în Cupă!
 • Fascinanta renaștere unei campioane, Ripensia Timișoara, povestită de artizanul proiectului, Radu Ienovan
 • Jurnalistul Octavian Stăncioiu, într-o confesiune emoționantă despre dragostea violet și tezaurul fotbalului în Timiș

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️ LOVE pentru TIMIȘ prima parte a reportajului!

Fotbalul din BACĂU în Cupa României contraatacă printr-un reportaj special:

 • Ion “Gogu” Munteanu, un reper al fotbalului băcăuan, tatăl fostului internațional Vlad Munteanu, despre amintirile de glorie și cum era dus pe brațe de suporteri acasă!
 • Căpitanul Bacăului la cea mai mare performanță din istorie în Cupă, finala din 1991,  Gheorghe Burleanu e un izvor tumultuos de povești
 • Cristian Ciocoiu și Radu Ciobanu, doi jucători emblematici pentru Bacăul istoriei recente, în două interviuri speciale
 • Povești extraordinare cu trofeul Cupei ajuns la Onești, Buhuși și Comănești, cu fotbalistul care l-a marcat pe Dobrin și antrenorul de azi Sorin Trofin!

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ? WOW pentru BACĂU prima parte a reportajului!

De duminică, 28 februarieDuelul vedetelor TM vs BC

Personalități din afara fotbalului trimit mesaje video de susținere pentru fotbalul din județul lor de origine sau cu care se identifică, în Cupa României! Artiști, prezentatori, campioni olimpici, mondiali și europeni în alte sporturi, surprize emoționante!

De luni, 1 martie – Duelul tricolorilor TM vs BC

Internaționali de tineret și seniori din prezent sau din istoria recentă sprijină în Cupa României fotbalul din județul de unde provin și unde au făcut primii pași în carieră! Mesaje video inedite de la fotbaliștii care aduc glorie județului tău!

De marți, 2 martieDuelul gloriilor TM vs BC

Aducem față în față doi jucători reprezentativi pentru cluburile din județe, indiferent de zona geografică din care aceștia provin. Parcursul lor e legat de istoria fotbalului local și ei constituie depozitarii în viață ai poveștilor de aur despre fotbalul tău!

Județul care va cumula cele mai multe voturi la toate postările până marți, 2 martie, miezul nopții, va fi anunțat miercuri, 3 martie, și va continua în competiție!

Ce super premii câștigi dacă votezi? Cum ajunge trofeul în județul tău pentru un an? Cum s-au calificat cele 16 județe?

Toate detaliile sunt AICI!