Reportajele echipei frf.ro în 48 de localități  din 16 județe în care ajunge trofeul Cupei României, parcurgând 4.500 kilometri pentru a descoperi poveștile a 118 personaje și martori din cea mai spectaculoasă competiție a fotbalul românesc!

CLUJ și ARGEȘ se întâlnesc în prima optime de finală și doar tu poți ajuta fotbalul din județul tău să meargă mai departe!

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️LOVE pentru Cluj sau ? WOW pentru Argeș la aceste postări:

De luni, 15 februarieDuelul reportajelor CJ vs AG

Trofeul ajunge, în limitările pandemiei, la personalități emblematice rămase în comunitatea unde au făcut performanță, jucători, antrenori, conducători sau jurnaliști uneori. Firește, ne-ar trebui reportaje de 3 zile să acoperim palmaresul unor județe:)

Descoperă în reportajul complet dedicat fotbalului din Cluj în Cupa României:

  • poveștile despre Cupă și spiritul echipelor CFR Cluj și U Cluj împărtășite de Ciprian Deac și Dorin Goga
  • confesiunea unicului supraviețuitor al Arieșului Turda care câștiga Cupa României în 1961, în fața Rapidului, deși venea din eșalonul secund!
  • cum continuă fotbalul la Dej, club care sărbătorește centenarul în 2021!
  • savuroasa aventură a Sănătății Cluj în Cupa României, dezvăluită de Ionuț Rada, atacantul care 20 de ani a jucat doar pentru “virușii verzi” și de conducătorii clubului

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️LOVE pentru Cluj prima parte a reportajului!

Fotbalul din Argeș în Cupa României contraatacă printr-un reportaj special:

  • secretele gloriilor argeșene în confesiunea profesorului Mihai Ianovschi, descoperitorul generației Mutu, și povestea finalei Piteștiului în Cupă din 1965
  • amintirile cuceritoare ale lui Jean Vlădoiu, internaționalul argeșean care azi conduce clubul-fanion al județului
  • culisele revelației Mioveni, povestite de Constantin Stancu, fost internațional și jucător o viață la un singur club!, azi conducător
  • extraordinara aventură în Cupă a echipei din Câmpulung Muscel, reconstruită de marcatorul golului prin care au eliminat Rapidul și de suporterul ajuns… președinte!

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ? WOW pentru Argeș prima parte a reportajului!

De marți, 16 februarieDuelul vedetelor CJ vs AG

Personalități din afara fotbalului trimit mesaje video de susținere pentru fotbalul din județul lor de origine sau cu care se identifică, în Cupa României! Artiști, prezentatori, campioni olimpici, mondiali și europeni în alte sporturi, surprize emoționante!

De miercuri, 17 februarieDuelul tricolorilor CJ vs AG

Internaționali de tineret și seniori din prezent sau din istoria recentă sprijină în Cupa României fotbalul din județul de unde provin și unde au făcut primii pași în carieră! Mesaje video inedite de la fotbaliștii care aduc glorie județului tău!

De joi, 18 februarieDuelul gloriilor CJ vs AG

Aducem față în față doi jucători reprezentativi pentru cluburile din județe, indiferent de zona geografică din care aceștia provin. Parcursul lor e legat de istoria fotbalului local și ei constituie depozitarii în viață ai poveștilor de aur despre fotbalul tău!

Județul care va cumula cele mai multe voturi la toate postările până joi, 18 februarie, la miezul nopții, va fi anunțat vineri, 19 februarie, și va merge mai departe în competiție:

Ce super premii câștigi dacă votezi? Cum ajunge trofeul în județul tău pentru un an? Cum s-au calificat cele 16 județe?

Toate detaliile sunt AICI!