Până la finala Cupei României din 22 iulie, vei putea urmări zilnic pe frf.ro reportaje video spectaculoase pentru că trofeul Cupei ajunge acasă la foști mari jucători, antrenori, jurnaliști și suporteri!

Am retrăit zilele trecute momente captivante din carierele lui Dorinel Munteanu și Viorel Hizo, trofeul a călătorit la Reșița și Sibiu, azi se întoarce pentru puțină vreme în Capitală ca să descoperim Cupa României și prin ochii unui reputat jurnalist!

Dumitru Graur, 73 de ani, președintele Asociației Presei Sportive din România, a acceptat la București, pe Arena Națională, provocarea noastră la un dialog fascinant cu Mihai Stoichiță, câștigător al Cupei României ca jucător și președinte al Comisiei Tehnice FRF în prezent.

Descoperă într-un reportaj inedit realizat la Arena Națională:

  • Cum a trăit Dumitru Graur din postura de comentator tv finala controversată a Cupei României din 1988 dintre Steaua și Dinamo și de ce spune că a avut cea mai bună inspirație din carieră în acel moment!
  • Cum a cucerit Mihai Stoichiță cu Jiul o Cupă a României de poveste, de ce aștepta trenul de 6 dimineața la Petroșani și ce întrebare de intimidare era la Jiul pentru adversari!

Urmărește și primele două episoade ale campaniei #CupaVineLaTine:

→ Superreportaj cu Dorinel Munteanu la Reșița, realizat de reporterul Belodedici

→ Confesiunea emoționantă a lui Viorel Hizo la Sibiu

UN PRIM 11 PENTRU CUPA ROMÂNIEI

Echipa FRF, împreună cu personalități fotbalistice și sponsorii competiției, alcătuiește un prim 11 din suporteri înfocați, mari jucători care au visat la trofeu fără să îl poată cuceri, antrenori legați de povestea minunată a Cupei. Pentru că toți, împreună, scriem în fiecare an această poveste!

Aceasta este campania CUPA VINE LA TINE!

Începând cu 10 iulie 2020, trofeul Cupei României va ajunge în fiecare zi la unul din cei care formează primul 11, însoțit de un ambasador FRF.

Vei descoperi zilnic până la finala din acest an, programată pe 22 iulie, reportajele video ale eroilor pe canalele noastre de comunicare.