Reportajele echipei frf.ro în 48 de localități din 16 județe în care ajunge trofeul Cupei României, parcurgând 4.500 kilometri pentru a descoperi poveștile a 118 personaje și martori din cea mai spectaculoasă competiție a fotbalul românesc!

Optimea de finală nr. 5 a ajuns la final! În urma voturilor fanilor, județul care merge mai departe este HUNEDOARA, scorul final prin totalizarea reacțiilor la cele 4 postări fiind HUNEDOARA – 984 și PRAHOVA – 338!

Iată cum s-a votat până pe 2 martie la ora 23:59, cu ❤️ LOVE pentru HUNEDOARA și ? WOW pentru PRAHOVA, la fiecare postare pe facebook Cupa României:

 • Duelul reportajelor: HD vs PH: 473-246
 • Duelul vedetelor: HD vs PH: 198-23
 • Duelul tricolorilor: HD vs PH: 171-42
 • Duelul gloriilor: HD vs PH: 142-27

START ÎN DUELUL NR. 6: DOLJ vs. GALAȚI!

DOLJ și GALAȚI se întâlnesc în a treia optime de finală și doar tu poți ajuta fotbalul din județul tău să meargă mai departe!

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️ LOVE pentru DOLJ sau ? WOW pentru GALAȚI la aceste postări:

De duminică, 7 martie – Duelul reportajelor DJ vs GL

Trofeul ajunge, în limitările pandemiei, la personalități emblematice rămase în comunitatea unde au făcut performanță, jucători, antrenori, conducători sau jurnaliști uneori. Firește, ne-ar trebui reportaje de 3 zile să acoperim palmaresul unor județe 🙂

Descoperă în reportajul complet dedicat fotbalului din DOLJ în Cupa României:

 • Poveștile pas cu pas ale marilor aventuri în Cupă pentru Sorin Cârțu, din postura de jucător, antrenor și, astăzi, conducător!
 • Confesiunea lui Costică Donose, fotbalistul îndrăgostit de Cupa României care a cucerit trofeul și pentru Craiova, și pentru Vâlcea!
 • Interviu special cu Nicolae Ungureanu, multiplu câștigător al Cupei, cunoscut și drept “omul-finală”!
 • Doi dintre ultimii câștigători ai Cupei pentru Dolj ne oferă amintirile lor de la cucerirea trofeului din 2018: Alex Mateiu și căpitanul Nicușor Bancu

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ❤️ LOVE pentru DOLJ prima parte a reportajului!

Fotbalul din GALAȚI în Cupa României contraatacă printr-un reportaj special:

 • Poveștile eroilor de la Oțelul din istoria recentă: Dănuț Oprea, Vali Ștefan și Viorel Tănase!
 • Fascinanta traiectoria a portarului Cristi Munteanu: fost jucător la Galați, adversar al Oțelului în finală de Cupă, azi conducător la clubul de pe malul Dunării!
 • Trei mărturii emoționante din istoria fotbalului gălățean în finalele de Cupă de la trei jucători care au luptat pentru revelațiile CSU Galați și Constructorul!
 • Cum crește clubul care a atins ultima oară 16-imile Cupei pentru județul Galați: Sporting Liești sau pasiunea pentru competiție!

Intră pe facebook Cupa României, dă like paginii & votează cu ? WOW pentru GALAȚI prima parte a reportajului!

De luni, 8 martie – Duelul vedetelor DJ vs GL

Personalități din afara fotbalului trimit mesaje video de susținere pentru fotbalul din județul lor de origine sau cu care se identifică, în Cupa României! Artiști, prezentatori, campioni olimpici, mondiali și europeni în alte sporturi, surprize emoționante!

De marți, 9 martie – Duelul tricolorilor DJ vs GL

Internaționali de tineret și seniori din prezent sau din istoria recentă sprijină în Cupa României fotbalul din județul de unde provin și unde au făcut primii pași în carieră! Mesaje video inedite de la fotbaliștii care aduc glorie județului tău!

De miercuri, 10 martie – Duelul gloriilor DJ vs GL

Aducem față în față doi jucători reprezentativi pentru cluburile din județe, indiferent de zona geografică din care aceștia provin. Parcursul lor e legat de istoria fotbalului local și ei constituie depozitarii în viață ai poveștilor de aur despre fotbalul tău!

Județul care va cumula cele mai multe voturi la toate postările până miercuri, 10 martie, miezul nopții, va fi anunțat joi, 11 martie, și va continua în competiție!

Ce super premii câștigi dacă votezi? Cum ajunge trofeul în județul tău pentru un an? Cum s-au calificat cele 16 județe?

Toate detaliile sunt AICI!